Navigate / search

Lotgenoten

Oproep!
In de regio Twente ( het zal waarschijnlijk Enschede, maar ook Hoogeveen worden) zal een lotgenotencontact opgestart worden.
Regio Twente is o.a. Delden, Borne, Oldenzaal, Enschede, Almelo, Hengelo, Haaksbergen, etc..

Wanneer u hiervoor interesse heeft kunt u contact opnemen met:Vrouwkje Messink, via het contactformulier: https://cvadf.nl/contact/

“……Ik had erg het gevoel wat ben ik voor een stom mens….Niemand heeft het en ik wel. Ik wilde er ook met weinig mensen over praten. Sinds ik de huiskamerbijeenkomsten bezoek begin ik het meer te accepteren van mijzelf omdat je steun krijgt van mensen die het zelf ook hebben. Dat was voor mij echt bijzonder…”

“….. Het komt veel voor dat mensen niet willen accepteren dat ze klachten hebben. Ze schamen zich ervoor. Het is belangrijk dat die gedachten worden doorbroken.Het is niet gek als je last hebt van een angststoornis maar het is wel lastig. De herkenning die je tijdens de huiskamerbijeenkomsten vindt is erg belangrijk…..”.

“…..Juist christenen met angststoornissen kunnen elkaar veel troost bieden, terwijl dat in reguliere praatgroepen niet gauw aan bod komt…”

“…..Herkenning en erkenning zijn de sleutelwoorden als het gaat om lotgenotencontact vanuit christelijk perspectief……..”

De CVADF stimuleert en organiseert activiteiten.
Voor wie dat wil is er de mogelijkheid deel te nemen aan een gespreksgroep.
Deze zgn. huiskamerbijeenkomsten vinden bij iemand thuis plaats, in een vertrouwde en huiselijke omgeving.

De regio’s waar op dit moment groepen draaien zijn: Meerkerk, Amersfoort, Katwijk, Rijssen en Scherpenzeel/Veenendaal, Woerden/Schoonhoven, Kampen/Heerde, Ermelo, Dordrecht (niet actief), Amsterdam (niet actief).

Heeft u ook interesse om mee te draaien in een huiskamergroep neem dan contact op met Vrouwkje Messink, via het contactformulier: https://cvadf.nl/contact